Ezeknek az innovációknak egyik legjobb forrásai ezek a kiállítások. Korábban már számtalan terméket találtunk ilyen eseményeken ezért most is lelkesen indultunk neki meghódítani a párizsi SIAL-t.

A kiállításon 3 teljes napot töltött a kis csapatunk. Két-kétfős csapatban vágtunk neki a 8 extra méretű csarnoknak. Hitetlen mennyi újdonság és különleges termék található meg itt. Szerencsére kóstolni is lehetett így nem a csak a „mindent a szemnek” érvényesülhetett.

Egy külön részen voltak megtalálhatóak azok a termékek, amik idén elnyertek valami díjat, vagy csomagolásban, vagy valami különleges összevetőben, vagy pedig egyéb fejlesztésben. Természetesen ezeket is megvizsgáltuk és próbálunk ötleteket meríteni a jövőre nézve. Külön rész volt a húsoknak, sajtoknak és tejtermékeknek, konzerveknek, édességeknek.

A világ minden tájáról vannak kiállítók és érdeklődők is. Lenyűgöző látni, hogy a különböző kultúrák keverednek, és ahogy az európai emberek érdeklődéssel néznek egy-egy ázsiai különlegességet vagy akár fordítva. Rengeteg prospektust hoztunk haza és nagyon sok emberrel tárgyaltunk az esetleges lehetőségekről. Reméljük mihamarabb a vásárlók is találkozhatnak ezekkel a termékekkel.  Íme pár kép a kiállításról:

szechenyi